Κίνα Ψυχρός μηχανή ρολλών κατασκευαστής

Τεχνολογία Co.Ltd. Dingbo Jiangyin.

 

Επαγγελματίας στην κατασκευή του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή

Ειδήσεις

October 29, 2020

Ρόλος purlin 20201019 Γ που διαμορφώνει τη μηχανή που στέλνεται στην Αφρική

Ρόλος purlin 20201019 Γ που διαμορφώνει τη μηχανή που στέλνεται στην Αφρική

Η μορφή ολοκληρωμένων προϊόντων μοιάζει με το Γ, και το μέγεθος είναι διευθετήσιμο με να αλλάξει τα πλήκτρα διαστήματος με με το χέρι. Είναι εύκολο να λειτουργήσει. Κανονικά ολόκληρη η γραμμή περιέχει 6 μέρη: decoiler, feeding&leveling, υδραυλικό punching, ρόλος που διαμορφώνει, πίνακας κοπής και παραγωγής. Το πάχος του υλικού Γ είναι 1.5mm3mm και η διαμόρφωση ρόλων επιταχύνεται σε 10-15m/min. Η δύναμη κύριων μηχανών είναι 15kw και επίσης με μια υδραυλική δύναμη είναι 5.5kw.

Το ολοκληρωμένο προϊόν του purlin Γ χρησιμοποιείται συνήθως για τις στέγες και τους τοίχους. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί η συνεχής δομή ακτίνων, επειδή η στέγη πρέπει να αντισταθεί το βάρος του χιονιού και του αέρα.

Χρησιμοποιούμε ένα ενοποιημένο κανάλι που στέλνει στην Αφρική, εξάλλου τα μέρη συσκευάστηκαν στο εμπορευματοκιβώτιο, επισκευάσαμε όλα τα μέρη της μηχανής και υπενθυμίσαμε στον οδηγό για να δώσουμε προσοχή στην ασφάλεια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ρόλος purlin 20201019 Γ που διαμορφώνει τη μηχανή που στέλνεται στην Αφρική  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ρόλος purlin 20201019 Γ που διαμορφώνει τη μηχανή που στέλνεται στην Αφρική  1

Στοιχεία επικοινωνίας