Κίνα Ψυχρός μηχανή ρολλών κατασκευαστής

Τεχνολογία Co.Ltd. Dingbo Jiangyin.

 

Επαγγελματίας στην κατασκευή του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή

Ειδήσεις

October 29, 2020

20201023 στέλνοντας ρόλος προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών φόρτωσης που διαμορφώνει τη μηχανή

20201023 στέλνοντας ρόλος προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών φόρτωσης που διαμορφώνει τη μηχανή

Ο ρόλος προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών που διαμορφώνει τη μηχανή μπορεί να κάνει το προστατευτικό κιγκλίδωμα ακτίνων W, μπορεί επίσης να σχεδιαστεί ως δύο κύματα ή τρία σχεδιαγράμματα κυμάτων σε μια μηχανή χωρίς σταθμούς κυλίνδρων αλλαγής.

Η ροή εργασίας είναι: Uncoiler - σίτιση- ισοπέδωση-punching-διαμόρφωση ρόλων- κοπή - παραγωγή.

Περίπου το punching μέρος, αυτό προ-τρυπά αυτήν την μηχανή με διατρητική μηχανή είναι μηχανή Τύπου χρήσης punching στις τρύπες και έχουμε επίσης έναν άλλο προαιρετικό είμαστε υδραυλικό punching, αυτό μέχρι την επιλογή πελατών.

Επιλέγουμε το κιβώτιο ταχυτήτων ως μετάδοσή της. Το σύστημα ελέγχου PLC, επιλέγουμε το διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας ή το ιαπωνικό εμπορικό σήμα. Κανονικά το ανώτατο υλικό πάχος είναι από 24mm και η διαμόρφωση ρόλων επιταχύνεται σε 10m/min.

Τα προστατευτικά κιγκλιδώματα εθνικών οδών παρέχουν ένα οπτικό και φυσικό εμπόδιο μεταξύ των περιοχών κυκλοφορίας και εργασίας. Χρησιμοποιείται για την προστασία ενάντια στα ατυχήματα που οφείλονται να ανυψώσουν τα φορτηγά ή άλλο κινητό εξοπλισμό στις περιοχές αποβαθρών, διάδρομοι, γύρω από τον ειδικό εξοπλισμό. Μειώστε τη δαπανηρή ζημία στον εξοπλισμό και τον κατάλογο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20201023 στέλνοντας ρόλος προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών φόρτωσης που διαμορφώνει τη μηχανή  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20201023 στέλνοντας ρόλος προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών φόρτωσης που διαμορφώνει τη μηχανή  1

Στοιχεία επικοινωνίας