Κίνα Ψυχρός μηχανή ρολλών κατασκευαστής

Τεχνολογία Co.Ltd. Dingbo Jiangyin.

 

Επαγγελματίας στην κατασκευή του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή

Περίπου εμείς

companyPics.title
companyPics.title
companyPics.title
companyPics.title
companyPics.title
1 2 3 4 5
Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd

Παίρνω Ψυχρός μηχανή ρολλών & από λαμαρίνα ρολό που αποτελούν μηχανές Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Ανατολική Ευρώπη
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Αφρική
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : DB ΖΑΡΙΆ ΠΡΏΗΝ
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 45~60
 • Ετήσιες πωλήσεις : 3 Million-5 million
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2008
 • Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Εισαγωγή επιχείρησης

Βρισκόμαστε στην πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu, ειδικευόμαστε στην κατασκευή των διάφορων τύπων υψηλών ταχυτήτων, ρόλος υψηλής ακρίβειας που διαμορφώνουν τις μηχανές, με περισσότερο από την εμπειρία 20 ετών. Έχει κερδίσει ιδιαίτερα τον έπαινο από τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο, λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της ανταγωνιστικής τιμής των προϊόντων. Αρχή επιχείρησης: κορυφαία ποιότητα, χαμηλή τιμή.

Ένας επαγγελματικός κατασκευαστής του εξοπλισμού κρύας διαμόρφωσης (ειδικά το υψηλό κρύο δυσκολίας διαμόρφωσε το χάλυβα), κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών από την τιμιότητα, την πραγματική φιλοσοφία λειτουργίας, τη προηγμένη τεχνολογία, το καινοτόμο σχέδιο που σκέφτονται, την άριστη ποιότητά της, ανώτερη μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, την ανταγωνιστική τιμή, κ.λπ.

 

Κύρια προϊόντα

Παράγουμε κυρίως όλα τα είδη ρόλου κεραμιδιών τοίχων στεγών που διαμορφώνουν τη μηχανή, το purlin Γ, το purlin Ζ, τον ανταλλάξιμο ρόλο purlin C&Z διαμορφώνοντας τη μηχανή, το κανάλι uni που διαμορφώνουν τη μηχανή, το ρόλο ραφιών ραφιών διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ρόλο προστατευτικών κιγκλιδωμάτων διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ρόλο δίσκων καλωδίων διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ρόλο γεφυρών μετάλλων διαμορφώνοντας τη μηχανή, κάτω από το ρόλο σωλήνων διαμορφώνοντας τη μηχανή, που κυλά το ρόλο πορτών παραθυρόφυλλων διαμορφώνοντας τη μηχανή, τον αυτόματο στοιβαχτή, τη γραμμή παραγωγής επιτροπής σάντουιτς EPS/PU, που σκίζουν τη γραμμή, την περικοπή στη γραμμή μήκους, τον κυλινδρικό μύλο, κ.λπ., κυρίως σε χρήση κατασκευής.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης

1). Ο μηχανικός θα δώσει τα ελεύθερα μαθήματα κατάρτισης εργάζεται στο εργοστάσιο του αγοραστή.

2). Ο αγοραστής θα αγοράσει το μετ'επιστροφής αεροπορικό εισιτήριο για το μηχανικό εάν η εφαρμογή θεωρήσεων εγκρίνεται. Ο αγοραστής είναι επίσης αρμόδιος για να αντέξει τις δαπάνες που παράγονται, π.χ. διατυπώσεις θεωρήσεων, γεύματα, στέγαση και επίδομα USD100 για το μηχανικό ανά ημέρα.

3). Κατά τη διάρκεια αυτής της εγγυητικής περιόδου, θα παράσχουμε τα ανταλλακτικά χωρίς οποιαδήποτε δαπάνη σε περίπτωση ποιοτικής απόκλισης που προκαλείται από μας. Εάν οι δυσλειτουργίες προκαλούνται από τις ανακριβείς διαδικασίες σας, θα παράσχουμε τα ανταλλακτικά αγοραστών σε τιμή κόστους.

4). Θα χρεώσουμε την τιμή κόστους αγοραστών των ανταλλακτικών πέρα από ένα έτος και θα παράσχουμε το μακροπρόθεσμο τεχνικό οδηγό.

 

Φωτογραφία του εργοστασίου

Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Φωτογραφίες του γραφείου

Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Οι πελάτες μας

 

Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2   Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

   Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Jiangyin Dingbo Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Στοιχεία επικοινωνίας