Να στείλετε μήνυμα
WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD.
Προϊόντα
απόσπασμα
Προϊόντα
WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Mr. Sales
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD.

WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD.
WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD.
WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD.
WUXI HAI ROLL FONE SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD.
Κύρια αγορά:
Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχειρηματικής δραστηριότητας:
Κατασκευαστής
Αριθμός εργαζομένων:
50~100
Ετήσιες πωλήσεις:
5000000-10000000
Έτος ίδρυσης:
2009
Εξαγωγικές π.κ.:
50% - 60%
Πληροφορίες εταιρείας

Η Wuxi HRF Science & Technology Co., Ltd βρίσκεται στην πόλη Wuxi, επαρχία Jiangsu, η οποία βρίσκεται κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Σαγκάης,Απολαμβάνουμε βολική μεταφορά και ευνοϊκή τοποθεσία με την οποία παρέχουμε καλές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους επενδυτές στο εσωτερικό και στο εξωτερικόΗ εταιρεία μας, που ιδρύθηκε το 2009, έχει την εξειδικευμένη τεχνική ομάδα, μπορεί να παρέχει το υψηλής ποιότητας προϊόν και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία για εσάς.

 

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες μετά την πώληση στον τομέα της πλήρως αυτόματης μηχανής σχηματισμού δίσκων καλωδίων, της μηχανής σχηματισμού ράφων σούπερ μάρκετ,Μηχανή σχηματισμού προστατευτικών ράβδων αυτοκινητόδρομουΕπιπλέον, μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε όλα τα είδη μηχανών κοπής ατσάλινων κυλίνδρων, εξομάλυνσης κυλίνδρων και μηχανών κοπής.

Το λογισμικό "Copra", κατασκευασμένο στη Γερμανία, είναι ένα είδος επαγγελματικού λογισμικού για τον σχεδιασμό των μηχανών σχηματισμού ψυχρών κυλίνδρων.εκπαίδευση και εφαρμογή τηςΜέσα από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται από το προσωπικό μας, έχουμε ήδη βελτιώσει πολύ την ποιότητα των μηχανών και κερδίσαμε καλή φήμη παγκοσμίως.

Είμαστε έτοιμοι να καθιερώσουμε τις επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες του εξωτερικού και πιστεύουμε επίσης ότι η ευκαιρία εδώ, εδώ είστε.
Η δέσμευσή μας είναι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση, ο στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών.

Υπηρεσίες

Επαγγελματική και έγκαιρη υπηρεσία

Όσο για την προ-πωλητική υπηρεσία, η εταιρεία παρέχει δωρεάν δείγματα.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση πωλήσεων, η εταιρεία μας προσφέρει εκπτώσεις πωλήσεων και επιδόματα στους πελάτες για τα ευάλωτα μέρη.Ο εξωτερικός κύκλος παράδοσης είναι σχεδόν ο ίδιος με τον εγχώριο.

Όσον αφορά την εργασία μετά την πώληση, υπάρχει περίοδος εγγύησης ενός έτους. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η συντήρηση και επισκευή της μηχανής θα παρέχεται δωρεάν.

Επιπλέον, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει OEM επιχείρηση και να παρέχει απλή δωρεάν για τους πελάτες με το ρολό σχηματισμού εξοπλισμού μας και κοπής γραμμή, κόψτε σε μήκος γραμμή.

Ιστορία

Εύκολη μεταφορά

το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην πόλη Wuxi, κλειστό στην πόλη της Σαγκάης (δύο ώρες μακριά), η οποία παρέχει σύντομο χρόνο και χαμηλό κόστος μεταφορικών δαπανών για εσάς.

Η ομάδα μας

Πλήρης γκάμα προϊόντων

Η εταιρεία μας μπορεί να παράγει μη τυποποιημένα προϊόντα για την απαίτηση του πελάτη.

Ειδικευμένος

Υπάρχουν εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και μια λίστα από έμπειρη ομάδα υπεύθυνη για την εξασφάλιση της ποιότητας.

Προχωρημένο και πρακτικό

Για παράδειγμα, ο εξοπλισμός σχηματισμού κυλίνδρων με τοίχους στην οροφή λύνει το πρόβλημα της διαρροής της οροφής που η συμβατική μηχανή δεν μπορεί να χειριστεί.
Και επίσης, οι μηχανές σχηματισμού είναι εθνικά προϊόντα απαλλαγμένα από τον έλεγχο μετά από εξωτερική εποπτεία και έλεγχο δειγματοληψίας.